نگاه حزب‌الله لبنان به مذاکره با اسرائیل | به نفع کشور ما نخواهد بود

  • کد خبر: ۴۱۰۶۱۱
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۹
نگاه حزب‌الله لبنان به مذاکره با اسرائیل | به نفع کشور ما نخواهد بود
نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان با بیان اینکه مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر حاکی از تسلیم شدن دولت لبنان در مقابل دیکته‌های آمریکایی و اسرائیلی است، تاکید کرد: نتایج هرگونه مذاکره مستقیم با دشمن نه به نفع مردم ما و نه به نفع جنوب لبنان خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن عزالدین در مصاحبه‌ای با الجزیره مباشر اعلام کرد که حزب‌الله هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را که به بهای از دست رفتن زمین و حاکمیت لبنان باشد، رد می‌کند.

وی تاکید کرد: این مذاکرات حاکی از تسلیم شدن دولت لبنان مقابل دیکته‌های آمریکایی و اسرائیلی است.

عزالدین افزود: آنچه از هرگونه مذاکره مستقیم با دشمن حاصل شود، نه به نفع مردم ما و نه به نفع جنوب لبنان خواهد بود. ما در برابر ۲ گزینه قرار داریم: یا مذاکره مستقیم که به بهای نقض حاکمیت لبنان خواهد بود و یا گزینه مقاومت که توانسته زمین را آزاد کند.

پیشتر نیز رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعلام کرد اولویت مطلق با برقراری آتش‌بس است و دولت لبنان مانند وضعیت کشور در حالت سکون به‌سر می‌برد.

نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان، در دیدار با شماری از مقامات در عین التینه تاکید کرد که پیش از دستیابی به توافق آتش‌بس، هیچ موضوعی مورد بررسی قرار نخواهد گرفت و هرگونه تلاش برای دستکاری نرخ ارز لیر لبنان پیامد‌های فاجعه‌باری برای این کشور خواهد داشت.

بر اساس گزارش العهد، بری در ادامه افزود: همه چیز متوقف است و هیچ موضوعی بدون انتظار برای دستیابی به توافق آتش‌بس مورد بحث و پیگیری قرار نمی‌گیرد.

وی با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه برای دستیابی به این توافق تصریح کرد: ما برای دستیابی به آتش‌بس هر چه از دستمان برمی‌آمد، انجام داده‌ایم.

رئیس پارلمان لبنان در پاسخ به پرسش‌های حاضران درباره بیانیه اخیر رئیس‌جمهور لبنان مبنی بر ضرورت توقف حملات پیش از آغاز مذاکرات و انتقاد او از حزب‌الله علی‌رغم ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی، با لحنی طعنه‌آمیز گفت: از ایشان بپرسید که آتش‌بس کجاست؟!

بری همچنین در خصوص گزارش‌های مبنی بر توافق با فرستاده ویژه عربستان سعودی در مورد اصلاحات کابینه یا تغییر در عملکرد دولت، تصریح کرد: اولویت قاطع برقراری آتش‌بس است و دولت لبنان نیز مانند وضعیت کلی کشور در حالت رکود و سکون کامل به سر می‌برد.

رئیس پارلمان لبنان خاطرنشان کرد: امید‌ها همچنان به موضوع جدی‌ در مذاکرات آمریکا و ایران در اسلام‌آباد بسته شده است.

این اظهارات در حالی بیان شده که پیشتر رئیس‌جمهور لبنان در مقابل با طرح این سوال که آیا جنگ با اجماع ملی بود، سعی کرد مشروعیت مقاومت را زیر سوال برد.

در حالی که رژیم صهیونیستی بدون توجه به آتش‌بس هر روز به حملاتش در جنوب لبنان ادامه می‌دهد، میشل عون هدفش از مذاکرات با تل‌آویو را پایان وضعیت جنگ با این رژیم توصیف کرد و گفت: آنچه ما مدنظر داریم از توافق، مشابه توافق آتش‌بس است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.